Baconpandekager

November 20, 2009

Ingredienser:

  • Baconmel af en pakke bacon
  • 4 æg
  • 5 dl mælk
  • 5 dl mel
  • ½ tsk kardemomme
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 2 tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 3 spsk olie
  • Revet appelsinskal
  • Lidt øl

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser undtagen mel blandes sammen. Melet røres langsomt i dejen. Dejen sættes i køleskabet i 15 minutter. Dernæst tilberedes pandekagerne, det er ikke nødvendigt at bruge olie mellem stegningerne da der er olie i dejen. Serveres med vaniljeis.

Resultat:

Billede af dejen!

Det færdige resultat smager awesome!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: